Wijk 1:

Pr. Beatrixweg, Pr. Bernhardweg, Fuut, Pr. Ireneweg, Kon. Julianaweg, Pr. Margrietweg, Purperreiger, Roerdomp, Scholekster, Watersnip, Wilhelminaplein en Zorgcentrum Overdorp.

Wijkouderling: P.S. Fluit,

Voorstraat 1,

Email: psfluit@hervormdkockengen.nl

Wijk 2:

van den Berkhofweg, Dreef (exclusief 'Overdorp'), Godinweg, Heicop, Kerkplein, Kerkweg, Koningstraat, Korte Kerkweg, van Lockhorstweg, Nieuwstraat, van Renesseweg, van Schaardenburgweg, G.J.W. Schoenmakerweg, Schoolweg, Verlengde Kerkweg, Voorstraat, Wagendijk en Weth. Th. van Doornweg .

Wijkouderling: J. van Selm,

Dreef 17

Email: jtvanselm@hervormdkockengen.nl

Wijk 3:

Dotterbloem, Fonteinkruid, Kalmoes, Krabbescheer, Lisdodde, Pijlkruid, Waterkers, Waterlelie, Wederik, Zwanenbloem, Watermunt en Wilgenroos.

Wijkouderling: J. Boele,

Scholekster 10

Email: jboele@hervormdkockengen.nl

Wijk 4: Gieltjesdorp, Laag Nieuwkoop, Portengen, Schutterskade, Spengen, Teckop en overige buitengebieden.

Wijkouderling: H. Kroon

Purperreiger 78

Email: hkroon@hervormdkockengen.nl

Aanvragen van extra-huisbezoek, verzoek om voorbede of dankzegging, bij ziekte, ziekenhuis opname kunt u doorgeven aan de wijkouderling of de predikant.