Joh 14:6 Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven

Beste bezoeker, hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Kockengen. Leuk dat u een kijkje bij ons komt nemen!

Wij nodigen u uit om op uw gemak eens rond te kijken op onze site.

De eenvoudigste methode om te navigeren is gebruik te maken van de menu balken. Door met de muisaanwijzer de tekst in de bovenbalk aan te wijzen komt een scrollbalk tevoorschijn en kunt u een onderwerp kiezen.

In her artikel hieronder vindt U informatie over de corona maatregelen in onze gemeente.

Wilt u een kerkdienst beluisteren dan kunt u in de rechteronderhoek de link aanwijzen naar de kerkradio.

Wilt u meer weten over het geloof of de kerk, dan kunt u het beste even verder kijken bij evangelisatie of een berichtje sturen via contact.

Informatie over de restauratie van het kerkdak kunt u vinden op de pagina 'Restauratie kerkdak''.

De reis van de Zendingsexpeditie kunt u volgen op

Als kerkenraad hebben we besloten het aantal bezoekers af te stemmen op de 1,5 meter regel. Hierdoor kunnen er meer bezoekers naar de kerkdiensten komen.

U wordt nog wel persoonlijk gebeld of u wilt en kunt komen. Hierdoor weten we wie er komen en kunnen we een zo optimaal mogelijke indeling maken van de ruimte. Voor het geval uw telefoonnummer niet bij ons bekend is, kortgeleden is gewijzigd, wilt u dit dan a.u.b. doorgeven aan de scriba: 0346-241892 of via de mail: scriba@hervormdkockengen.nl

Ook als u eerder aangegeven hebt dat u het (nog) niet aandurft en u bent van gedachten veranderd, kunt u bellen en u wordt (weer) ingeroosterd.

Ook het dragen van een mondkapje willen we niet langer verplichten. Als u zelf wel een mondkapje wilt dragen is dat natuurlijk prima. Ook tijdens het collecteren zullen we een mondkapje blijven dragen.

U bent en blijft van harte welkom.

We moeten ons wel aan de voorschriften van het RIVM houden: https://www.rivm.nl/hygienerichtlijnen

Dus blijf thuis bij de welbekende klachten. Mochten er op korte termijn nog wijzigingen voordoen in de richtlijnen, dan kunt u deze hier vinden.

Tijdens de diensten

De volledige ruimte in de kerk zal worden gebruikt om verspreid te gaan zitten. De plaatsen worden aangegeven door de koster. Dit om een zo optimaal mogelijke indeling te krijgen. We vragen uw begrip indien U misschien niet op uw 'eigen' plekje kunt zitten. Bent u met meerdere personen uit een gezin, dan kunt u bij elkaar gaan zitten. (Op de plaatsen waar een groen briefje ligt). Er zal gecollecteerd blijven worden met de collectezakken aan een lange stok. U mag meezingen, maar wel zachtjes a.u.b. Houd ook bij het verlaten van de kerk 1,5 meter afstand en blijf niet buiten voor de deur staan, maar laat ruimte over voor de mensen die ook naar buiten komen.

Overige kerkelijke activiteiten

Ook hopen we dat in september de vrouwenvereniging, de mannenvereniging en de jongeren gesprekskring en de overige verenigingen weer door kunnen gaan in de Regenboog. Alle catechisaties zijn inmiddels beëindigd.

We hopen dat deze in september ook weer zoals gebruikelijk kunnen plaatsvinden.

Communicatie

Alle berichten zullen op de website worden geplaatst en verder in de diensten worden afgekondigd en in het kerkblad worden geplaatst.

Veranderingen in de situatie worden z.s.m. via de website gecommuniceerd.

Kerkdiensten beluisteren
Zondag 18 juli