Joh 14:6 Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven

De kerkdiensten zijn te volgen met beeld en geluid via de volgende link:

(deze link komt hier vlak voor de dienst begint)

Bezoeken kerkdiensten:

Als u na vakantie uit een oranje of rood gebied komt,

wilt u dan eerst 2 weken wachten voordat u naar de kerk komt!

Als kerkenraad hebben wij kennis genomen van het standpunt van de RIVM.

Dit betekend dat we terug zijn gegaan naar de situatie van maart. We hebben daarom het aantal bezoekers in de maand november en nu ook in december terug gebracht naar 30 personen. Dit is excl. de predikant, de koster, de organist, de technische dienst en de kerkenraad. U wordt persoonlijk gebeld of u wilt en kunt komen. We hopen iedereen, in alfabetische volgorde, te bellen met de uitnodiging naar een van de diensten te komen. Voor het geval uw telefoonnummer niet bij ons bekend is, of kortgeleden is gewijzigd, wilt u dit a.u.b. doorgeven aan de scriba: 0346-241892 of via de mail: scriba@hervormdkockengen.nl

Ook is het de bedoeling dat u na 1 december bij verplaatsingen in de kerk een mondkapje gaat dragen. Als u op uw plaats zit dan kunt u deze weer af doen.

Heeft u na 4 oktober nog geen dienst bezocht en bent u ook nog niet gebeld, dan kunt u eventueel ook zelf contact opnemen en proberen we u een plaats te geven voor een van de komende diensten.

U blijft van harte welkom.

We moeten ons wel aan de voorschriften van het RIVM houden: https://www.rivm.nl/hygienerichtlijnen Dus blijf thuis bij de welbekende klachten.

Mochten er op korte termijn nog wijzigingen voordoen in de richtlijnen, dan kunt u deze hier vinden.

Tijdens de diensten

De volledige ruimte in de kerk zal worden gebruikt om verspreid te gaan zitten. De plaatsen worden vanaf nu aangegeven door de koster. Dit om een zo optimaal mogelijke indeling te krijgen. U kunt misschien niet op uw 'eigen' plekje zitten. Bent u met meerdere personen uit een gezin, dan kunt u bij elkaar gaan zitten. (Let op dat u niet te dicht bij de gangpaden gaat zitten). Er zal worden gecollecteerd met de collectezakken aan een lange stok. U mag meezingen, maar wel zachtjes a.u.b.

Houd ook bij het verlaten van de kerk 1,5 meter afstand en blijf niet buiten voor de deur staan, maar laat ruimte over voor de mensen die ook naar buiten komen.

Overige kerkelijke activiteiten

Naar aanleiding van de verscherpte regels heeft de kerkenraad besloten dat de vrouwenvereniging, de mannenvereniging en de jongeren gesprekskring ook in de maand december niet doorgaan. De catechisaties en de zondagsschool gaan gewoon door. De overige verenigingen gaan door, maar onder bepaalde voorwaarden. Dit zal via de jeugdraad en de leiding gecommuniceerd worden met de jeugd.

Het protocol van het HJW, wat nu gehanteerd wordt, vindt u op bijgaande link:

(http://www.hervormdjeugdwerk.nl/nieuws/update-protocol-anderhalvemeter-jeugdwerk)

Communicatie

Alle berichten zullen op de website worden geplaatst en verder in de diensten worden afgekondigd en in het kerkblad worden geplaatst.

Veranderingen in de situatie worden z.s.m. via de website gecommuniceerd.

Beste bezoeker, hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Kockengen.

Leuk dat u een kijkje bij ons komt nemen!

Wij nodigen u uit om op uw gemak eens rond te kijken op onze site.

De eenvoudigste methode om te navigeren is gebruik te maken van de menu balken. Door met de muisaanwijzer de tekst in de bovenbalk aan te wijzen komt een scrollbalk tevoorschijn en kunt u een onderwerp kiezen.

Wilt u een kerkdienst beluisteren dan kunt u in de rechteronderhoek de link aanwijzen naar de kerkradio.

Wilt u meer weten over het geloof of de kerk, dan kunt u het beste even verder kijken bij evangelisatie of een berichtje sturen via contact.

Informatie over de restauratie van het kerkdak kunt u vinden op de pagina 'Restauratie kerkdak''.

De reis van de Zendingsexpeditie kunt u volgen op http://zendingsexpeditie.nl/actueel.

Updates
Kerkdiensten beluisteren