Joh 14:6 Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven

Beste bezoeker, hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Kockengen. Leuk dat u een kijkje bij ons komt nemen!

Wij nodigen u uit om op uw gemak eens rond te kijken op onze site.

De eenvoudigste methode om te navigeren is gebruik te maken van de menu balken. Door met de muisaanwijzer de tekst in de bovenbalk aan te wijzen komt een scrollbalk tevoorschijn en kunt u een onderwerp kiezen.

In het artikel hieronder vindt U informatie over de corona maatregelen in onze gemeente.

Wilt u een kerkdienst beluisteren dan kunt u in de rechteronderhoek de link aanwijzen naar de kerkradio.

Wilt u meer weten over het geloof of de kerk, dan kunt u het beste even verder kijken bij evangelisatie of een berichtje sturen via contact.

Informatie over de restauratie van het kerkdak kunt u vinden op de pagina 'Restauratie kerkdak''.

De reis van de Zendingsexpeditie kunt u volgen op

N.a.v. de nieuwe versoepelde maatregelen en adviezen heeft de kerkenraad

besloten om vanaf zondag 3 oktober de kerkgang in twee groepen te verdelen. Op

3 oktober ’s morgens zijn allen van wie de achternaam met A t/m K begint hartelijk

welkom en ’s avonds met de achternamen beginnend met L t/m Z. Zondag 10 oktober

dan precies andersom. Dan kunnen we meer kerkgangers verwachten, terwijl we ook

nog enige afstand kunnen houden van elkaar. We vragen hierin om met elkaars

gevoelens zorgvuldig om te gaan en met elkaar rekening te houden.

In haar oktober vergadering zal de kerkenraad de situatie opnieuw bezien.

U bent en blijft van harte welkom.

We moeten ons wel aan de voorschriften van het RIVM houden: https://www.rivm.nl/hygienerichtlijnen

Dus blijf thuis bij de welbekende klachten. Mochten er op korte termijn nog wijzigingen voordoen in de richtlijnen, dan kunt u deze hier vinden.

Tijdens de diensten

De volledige ruimte in de kerk zal worden gebruikt om verspreid te gaan zitten. Wilt u wat ruimte hebben, geef dit dan aan als mensen vlak bij u gaan zitten, er is ruimte genoeg. Bent u met meerdere personen uit een gezin, dan kunt u bij elkaar gaan zitten. Er zal gecollecteerd blijven worden met de collectezakken aan een lange stok. Houd ook bij het verlaten van de kerk ruim afstand en blijf niet buiten voor de deur staan, maar laat ruimte over voor de mensen die ook naar buiten komen.

Communicatie

Alle berichten zullen op de website worden geplaatst en verder in de diensten worden afgekondigd en in het kerkblad worden geplaatst.

Veranderingen in de situatie worden z.s.m. via de website gecommuniceerd.

Kerkdiensten beluisteren
Zondag 17 oktober