Joh 14:6 Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven

Beste bezoeker, hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Kockengen.

Leuk dat u een kijkje bij ons komt nemen!

Wij nodigen u uit om op uw gemak eens rond te kijken op onze site.

De eenvoudigste methode om te navigeren is gebruik te maken van de menu balken. Door met de muisaanwijzer de tekst in de bovenbalk aan te wijzen komt een scrollbalk tevoorschijn en kunt u een onderwerp kiezen.

Wilt u een kerkdienst beluisteren dan kunt u in de rechteronderhoek de link aanwijzen naar de kerkradio.

Wilt u meer weten over het geloof of de kerk, dan kunt u het beste even verder kijken bij evangelisatie of een berichtje sturen via contact.

Informatie over de restauratie van het kerkdak kunt u vinden op de pagina 'Restauratie kerkdak''.

De reis van de Zendingsexpeditie kunt u volgen op http://zendingsexpeditie.nl/actueel.

Updates
Kerkdiensten beluisteren