VBW dagen DV 28 en 29 april 2022

De eerste dag van de VBW is alweer voorbij! Het thema van dit jaar is ‘Overwinnaar’. We hebben geleerd dat God de sterkste, de machtigste, de Held is Die overwint. De satan probeert ons steeds weer van God af te houden, maar God is het Die wint en overwint. We hebben daarom naar het verhaal geluisterd van Mozes.. Een verhaal waarin duidelijk naar voren komt dat God het kwaad overwint door mensen die op Hem vertrouwen. Het was een mooie ochtend die we hebben afgesloten met heerlijke pannenkoeken en een ijsje! Vervolgens hebben we onze handen uit de mouwen gestoken en zijn we begonnen met het bouwen van de hutten! Een groot succes!

De tweede, laatste dag van de VBW zit er ook alweer op.. Vandaag hebben we naar het Bijbelverhaal van Gideon en de strijd tegen de Midianieten geluisterd.. Gideon vertrouwde op God en daarom gaf God hem de overwinning! We hebben geleerd dat God ons wil verlossen van onze zonden, als wij op Hem vertrouwen! We hebben de ochtend afgesloten met heerlijke patat van Ad én een ijsje! Toen konden we eigenlijk niet meer wachten om verder te bouwen aan onze hutten.. Tot de laatste minuten is er fanatiek aan de bouwwerken getimmerd en de resultaten mogen er wezen! We kunnen dankbaar terugkijken op 2 mooie dagen.. Zondag a.s. hopen we in de Hervormde kerk de VBW af te sluiten.. We hopen dan iedereen weer te zien!

Contactpersoon: Aveline Cazant 06-10294465 of stuur een mail naar vbwkockengen@gmail.com

U kunt ons ook volgen op facebook en instagram.

Alle VBW activiteiten zijn gratis, mocht u een gift willen overmaken dan kan dat op:

Bankrekeningnummer: NL85RBRB0695698508 t.n.v Vakantiebijbelweek.

Aveline Cazant, Marleen van Dam, Miranda de Jong, Maureen de Lange, Mariëtte van Merkerk, Arieke Peters, Anneline Breure, Christiaan Zagt, Teun van Asselt, Wilma Boswijk, Gerda Vossestein.

VBW 2022VBW 2022VBW 2022VBW 2022