background

Hervormde Gemeente Kockengen

Joh 14:6 Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven

Logo - Getweeën gedragen

In de week van 22-31 juli 2023 hopen wij met 20 jongeren van de Reflector 16+ een week op werk/zendingsreis te gaan. Vanuit de GZB gaan wij op bezoek bij een kerkelijke gemeente in Zuid-Frankrijk in het plaatsje Saint Jean de Maruéjols. We zullen de gemeente daar tot steun zijn en gaan dit doen door te helpen met het onderhoud aan de lokale pastorie. Ook zullen we de gemeente leden gaan ontmoeten en met hen eten na het werk. Daarnaast hopen we ons geloof te kunnen delen met de gemeenteleden en hopen we erachter te komen hoe zij het christelijk geloof beleven in Frankrijk.


Om deze reis mogelijk te maken zullen wij verschillende acties opzetten waarbij wij geld zullen ophalen. Hier volgt nog verdere informatie voor in het kerkblad en op de site.


Ook is er een Instagram en Facebook account aangemaakt waar wij de voorbereidingen van de reis en de reis zelf zullen delen. Wilt u hier niets van missen? Volg dan één van de accounts die hieronder staan vermeld. Deze informatie zal grotendeels ook onder dit kopje worden gedeeld indien u niet beschikt over de apps.


Instagram: REFLECT (@werkvakantiefrankrijk_2023) • Instagram-foto"s en -video"s

Facebook: Reflect Kockengen | Facebook

Hoi!!

Ik ben Ivar (18) en naast mij mijn vriendin Mathanja. In t dagelijks leven doe ik de Halo, opleiding tot gymdocent, en werk

ik op een fruitboerderij. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten en met vrienden leuke dingen aan het doen. Ik heb heel veel zin om met deze grote groep naar Frankrijk te gaan. Doegg!


Hoi!! 

Wij zijn Jans (20) en Julia (18). Wij hebben nu 2,5 jaar een relatie :) Ook wij hopen aanstaande zomer mee te gaan op werkvakantie. Jans is in het dagelijks leven schapenboer en Julia is tweedejaars verpleegkundige student aan de CHE. In haar vrije tijd werkt ze graag in een verzorgingshuis. Wij houden erg van gezelligheid, in onze vrije tijd doen wij graag een drankje met vrienden en vriendinnen. Wij kijken heeel erg uit naar Frankrijk en hopen er met elkaar wat moois van te maken. Groetjes! 


Hoi,

Jos (17) hier ik doe de opleiding middenkaderfunctonaris bouwkunde niveau 4 daarnaast werk ik nog bij een hovenier-loonweker-stratenmaker-waterbouw bedrijf daarnaast werk ik graag in mij eigen werkplaatsen aan verschillende houtbouw projecten.